Over mij

Mijn naam is Mike, ik ben 22 jaar oud en kom uit Ridderkerk. Ik ben echt absoluut een “jack of all trades”.
Ik vind alles interessant en wil zoveel mogelijk dingen proberen. Een grote uitblinker hiervan is ICT.
Al van jongs af aan ben ik super geïnteresseerd in computers en alles daar omheen. Ik bouw eigen computers, vind het leuk om met het netwerk thuis te testen en ben dol op de aller nieuwste technologie.

Ik heb hier dan ook een MBO 4 opleiding voor gevolgd, Netwerk- en Systeembeheer. Sinds november 2021 mag ik deze hobby dagelijks op mijn werk uitvoeren bij het aller gezelligste bedrijf van Nederland, Coolblue ­čÖé

Ik help hier door heel Nederland heen om de winkels, depots en fietshubs draaiende te houden op IT vlak. Zo zorg ik er voor dat alle computers werken, dat mijn collega’s hun scanners en printers kunnen blijven gebruiken, en dat ze ook daadwerkelijk verbonden zijn met het internet. Daarnaast is het allerleukste van mijn werk, het helpen met opbouwen van nieuwe winkels.

Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd ook veel bezig met technologie, uit deze passie is een nieuwe hobby ontstaan, fotografie. Ik vind het voornamelijk erg leuk om steden te fotograferen, en het leven wat zich in die steden afspeelt. Ook vind ik het erg tof om natuur en geschiedenis vast te leggen. Zoals bijvoorbeeld oude ruïnes of dieren.